dit ben ik

Mijn naam is Patricia Ruis. In 2007 startte ik met 8 Maatjes: een bedrijf voor grafische vormgeving.

Als ZZP’er werk ik zelfstandig, maar nooit alleen. Of je nu als opdrachtgever precies weet wat je wilt, of dat je slechts een globaal idee hebt: ik ben jouw maatje. Samen bedenken en sparren we wat het ontwerp of product moet uitstralen. Met mijn opleiding aan de kunstacademie, mijn ervaring bij (educatieve) uitgeverijen en mijn passie voor kleuren en vormen kan ik jouw wensen vertalen naar een krachtig ontwerp.

Ik vertrek altijd vanuit de vraag: wat wil je overbrengen, wat wil je uitstralen? Pas als dat duidelijk is, ga ik aan de slag met kleuren en stijlen.

Ps: benieuwd waar de 8 in 8 Maatjes voor staat? De 8 is voor mij het mooiste getal. Het is strak, helder, maar toch speels. Kortom: precies wat ik met mijn ontwerpen wil laten zien!

WIL JE GRAAG WAT AFSPREKEN?

Samen een kop koffie of thee drinken en je wensen bespreken? Leuk!
Ik hoor graag van je.